28 / 03 / 2024

Sembol İstanbul'da 105 bin liraya 1+0!

 Sembol İstanbul'da 105 bin liraya 1+0!

Karden İnşaat Aş. tarafından Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesi konut tipi, kalitesi ve lokasyonu ile yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu.


Yabancılara konut satış engelinin kalkması ile birlikte yatırımcıların şu anda yoğun ilgli gösterdiği bölgeler arasında yer alan Esenyurt – Beylikdüzü lokasyonunda dikkatleri üzerine çeken Sembol İstanbul projesinde toplam satışın içerisinde yabancıya satış ciddi bir yüzde oranına sahip.  

Karden Yönetim Kurulu Başkanı Paşa  Karadeniz, yatırımcıların özellikle 1+0, 1+1 ve 2+1 taleplerinin öp planda olduğu belirtirken, Sembol İstanbul’ un mimari özellikleri ve lokasyon kolaylığı ile hareketli bir dönem geçireceklerini ve bu hareketin satış rakamlarında da kendini göstereceğini vurguladı. 


İş ve Yaşam Dünyası Bir Arada


2 residence, 1 busidence ve 1 alışveriş merkezinden oluşan karma konsepte sahip proje toplamda 1066 daire, 554 ofis ve 44 dükkandan oluşan projenin tasarımı Çamoğlu Mimarlık tarafından hayata geçirilmiştir. Son derece titiz bir çalışma ile inşasına hızla devam edilen projede, 1+0,1+1,2+1,3+1 olmak üzere residence daire tipleri sunulmaktadır. 


A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise ofis ve home ofislere yer veren konsepti ile iş ve yaşam dünyasını bir araya getiriyor.

 

Sembol İstanbul, günlük ihtiyaca hizmet verebilecek 17.000 m2lik kiralanabilir ticari alanları ile her türlü talebe cevap verebilecek bir konsept sunuyor.  


2. Etap Satışları Hızla Devam Ediyor…


1+0 daireleri 105.000 tl’ den, 1+1 daireleri ise 150.000 tl’ den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Sembol İstanbul, üstelik  % 1 kdv imkanı ile alıcıları ile buluşuyor. Aralık 2015 tarihinde tamamı teslim edilecek projede geliştirilen ödeme sistemi ile 30 ay vade sıfır faiz ile yatırımcılar için karlı bir fırsat sunuyor.


Residence hizmetlerinin eksiksiz sunulduğu Sembol İstanbul’ da, resepsiyon hizmetlerinden temizlik hizmetlerine, güvenlik hizmetlerinden organizasyon hizmetlerine, danışmanlık hizmetlerinden seyahat hizmetlerine kadar eksiksiz hizmet anlayışı hakim. 


Sembol İstanbul, Beylikdüzü – Bahçeşehir tem bağlantı yolu üzerinde E-5 karayoluna 800 m, havaalanına 12 km, deniz otobüslerine 4 km, Tüyap Fuar merkezine 3 km uzaklıkta olma avantajının yanı sıra mimarisi ve ayrıcalıklı yaşam anlayışı ile dikkatleri üzerine çekiyor.


www.sembolistanbul.com

Satış Ofisi:  444 61 10