29 / 03 / 2024

Sembol İstanbul daire fiyatları!

 Sembol İstanbul daire fiyatları!

Sembol İstanbul daire fiyatları? Sembol İstanbul daire tipleri? Sembol İstanbul teslim tarihi? Sembol İstanbul iletişim numarası? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...


3 blok halinde yükselen Sembol İstanbul projesi Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir TEM bağlantı yolu üzerinde hayata geçiriliyor. Sembol İstanbul daire fiyatları haberimizde yer alıyor.


Satışların devam ettiği Sembol İstanbul projesinde 1066 adet konut, 44 adet dükkan ve 554 adet ofis bulunuyor. 2015 Aralık ayında teslimleri yapılacak olan Sembol İstanbul projesi "Avrupa'nın da Sembol'ü olduk" tanıtılıyor.


Sembol İstanbul daire fiyatları 105 bin liradan başlayarak yükseliyor. Projede kapalı otopark, futbol sahası, koşu parkru, basketbol sahası, yüzme havuzu, buhar odası, yürüyüş yolları ve fitness center yer alıyor.


LEED Kriterlerine uygun olarak tasarlanan Sembol İstanbul projesi E-5 karayoluna 800 metre, Tüyap Fuar merkezine 3 kilometre, deniz otobüslerine 4 kilometre ve havalanına 12 kilometre uzaklıkta konumlandırılıyor. 


Sembol İstanbul iletişim bilgisi:

Satış Ofisi:  444 61 10

Web: www.sembolistanbul.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com