25 / 04 / 2024

Selimoğlu Çengelköy Park Evleri!

Selimoğlu Çengelköy Park Evleri!

Selimoğlu Çengelköy Park Evleri, geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak tasarlanıyor. Projede 86 adet villa ve 73 adet rezidans daire bulunuyor...


Selimoğlu Çengelköy Park Evleri, "İstanbul'un en güzel mahallesi" sloganıyla satışlara devam ediyor. Selimoğlu - Demirland İnşaat ortaklığında inşa edilen proje İstanbul Çengelköy'de konumlandırılıyor. 


73 adet rezidans daire, 86 adet villadan oluşan Selimoğlu Çengelköy Park Evleri 'nde teslimler 24 ay sonra yapılacak. Proje 65 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor.


Yürüyüş yollarının yer aldığı Selimoğlu Çengelköy Park Evleri içerisinde buhar banyosu, çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness merkezi, sauna, dinlenme alanları, yüzme havuzu bulunuyor.


Dairelerin alanları 84 metrekare ile 348 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Çengelköy Park projesinde bulunan satılık villaların alanları ise 400 metrekare ile 595 metrekare arasında değişiyor.


Çengelköy Park Evleri'nde satışa sunulan konutların fiyatları 1 milyon 500 bin dolar ile 3 milyon dolar arasında değişiklik gösteriyor. Fiyatlar hakkında bilgi almak için satış ofisini arayabilirsiniz.


Selimoğlu Çengelköy Park Evleri, geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak tasarlanıyor. Projede bulunan villalar şu şekilde adlandırıldı; Emirgan, Hisar, Pera, Kandilli, Kuzguncuk, Aşiyan ve Kanlıca.


Selimoğlu Çengelköy Park Evleri lokasyon olarak Kavacık'a 8,2 kilometre, Kadıköy’e 8 kilometre, Ümraniye merkeze 3,2 kilometre, Taksim’e 12,5 kilometre, Beşiktaş’a 9 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 30 kilometre, Atatürk Havaalanı’na 25 kilometre, Bağdat caddesine 10 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Çengelköy Park iletişim

Telefon : 444 2 866  - 0216 651 37 94

Web Adresi: www.cengelkoypark.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com