15 / 05 / 2024

Sancaktepe Aydos Country satış ofisi!

Sancaktepe Aydos Country satış ofisi!

Sancaktepe Aydos Country satış ofisi iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede, 1+1 dairelerde 236 bin TL'den başlıyor. Proje Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirildi...


Anadolu Yakası Sancaktepe Aydos Tepesi'nde konumlandırılmakta olan Aydos Country Projesi, Sinpaş GYO tarafından konumlandırılıyor. Telefon numarası haberimizin devamında yer alan Sancaktepe Aydos Country satış ofisi ile iletişime geçerek proje ile ilgili detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.


900 dairenin bulunduğu Aydos Country Sancaktepe Projesi 50 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Projede sosyal olanaklara da geniş yer veriliyor. 


Yüzme havuzu, güvenlik, hamam, oyun alanları, spor alanları ve yürüyüş alanlarının bulunduğu Sancaktepe Aydos Country Evleri, 2017 yılının Mayıs ayında konut teslimlerini gerçekleştirecek.


Sinpaş Aydos Country Konutları fiyat minimum 236 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.


Sancaktepe Aydos Country satış ofisi iletişim


Aydos Country Evleri adres: Veysel Karani mahallesi, Gülhane caddesi No: 7 Sancaktepe/İstanbul


Sancaktepe Aydos Country satış ofisi telefon : 444 1 440

Web: http://aydoscountry.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com