30 / 04 / 2024

Sample Style konut projesinde kaçırılmayacak fırsat!

 Sample Style konut projesinde kaçırılmayacak fırsat!

Rams Yapı tarafından yükselen Sample Style konut projesi İstanbul’un yükselen yıldızı Şerifali’nin en güzel yerinde şehrin her noktasına yakın gürültü ve kargaşadan uzak bir yaşam alanı...


Rams Yapı tarafından yükselen Sample Style konut projesi İstanbul’un yükselen yıldızı Şerifali’nin en güzel yerinde şehrin her noktasına yakın gürültü ve kargaşadan uzak bir yaşam alanı… Rams Yapı Sample Style projesi 24 adet daireden meydana geliyor.


SON DAİRELERDE FIRSAT ÜSTÜNE FIRSAT!


Sample Style'deki son dairelerin sahibi olacak şanslı kişileri ilk fırsatta ister peşin olsun ister taksitli tüm satışlarda yapılacak cazip bir indirim miktarı bekliyor. %25 Peşinatı şimdi Öde , Kredi Taksitleri 3 Ay sonra başlama imkanı sunuluyor Eylül 2014 de Taşın. Sample Style'deki son daireler için hazırlanan bu kampanyadan yararlanmak ve daha detaylı bilgi almak için sizi Sample Style satış ofisine bekliyoruz! Son gün 30 Nisan!


AVANTAJLARLA DOLU YEPYENİ BiR YAŞAM EYLÜL 2014’TE BAŞLIYOR!


Eylül 2014'te teslim edilecek bir Rams Yapı projesi olan ve %70’i yeşil alan olarak değerlendirilen 1.000 m2’lik alan üzerine inşa edilen Sample Style tek bir blokta zemin+6 katta birbirinden ferah, konforlu ve prestijli 24 daireden oluşuyor. Eğlenceli vakitler geçirebileceğiniz bir kamelya, teras, barbekü alanı ve hobi odası... Görüntülü diafon sistemi… Kullanıma hazır telefon ve uydu tesisatı… Ve minikleri bekleyen çocuk oyun alanı… Sample Style’da yaşama dair tüm gereklilikler bir arada.


Türkiye’nin en hızlı değer kazanan Ataşehir Şerifali’deki değerli lokasyonu ve merkezi konumu sayesinde hayatınıza kolaylık katan Sample Style, hava, kara ve deniz yolu ulaşımlarının tam göbeğinde yer alıyor. İnşa edildiğinde Türkiye’nin yeni finans merkezinin komşusu olacağı için değeri günden güne artan bir yaşam projesi olan Sample Style, büyük alışveriş merkezlerinden eğitim kurumlarına, hastanelerden sinemalara ihtiyaç duyabileceğiniz her yere yakın bir lokasyonda yükseliyor.


ŞEHRİN ORTA YERİNDE,HAYATIN MERKEZİNDE…….


Anadolu yakasının merkezine hakim olan konumda

İstanbul Çevreyolu’na ve TEM’e 5 dakika

Bostancı İskelesi’ne 20 dakika

FSM Köprüsü’ne 20 dakika

Boğaziçi Köprüsü’ne 15 dakika

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 25 dakikada

Ataşehir Migros’a 5 dakika

Palladium AVM’ye 8 dakika

Kozyatağı CarrefourSA ve Kozyatağı Metro Gross Market’e 10 dakika

Ümraniye IKEA ve Meydan AVM’ye 12 dakika

Ümraniye CarrefourSA’ya 15 dakika



Tel: (0216) 291 26 00

Web: www.samplestyle.com.tr





Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler