27 / 04 / 2024

Resim İstanbul Sancaktepe projesi nerede? Yol tarifleri!

Resim İstanbul Sancaktepe projesi nerede? Yol tarifleri!

Bugün satışa çıkacak Resim İstanbul Sancaktepe projesi nerede sorusu kapsamında yol tarifleri ve projenin krokisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede çeşitli sosyal alanlar bulunuyor.


İstanbul Sancaktepe'de Ortadoğu Grup imzası ile hayata geçirilen Resim İstanbul projesi bugün satışa çıkacak. Projede 1.310 adet daire ve 4 adet dükkan bulunuyor. Proje toplam 81 bin 433 metrekare arsa alanına üzerinde konumlandırılıyor. 


259 bin 642 metrekare inşaat alanına sahip olan Resim İstanbul projesinde basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, kiraz ağaçları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark yer alıyor.


Resim İstanbul Sancaktepe projesi nerede? Yol tarifleri!


TEM OTO YOLU/ FSM KÖPRÜSÜ İSTİKAMETİNDEN GELİRKEN:

Dudullu gişelerini geçtikten sonra ilk sağ çıkışı olan KARTAL- SANCAKTEPE DEN girilir. Ödeme noktasından çıktıktan sonra ikinci sağdan yani köprünün altından geçilerek SANCAKTEPE-SULTANBEYLİ-ŞİLE sapağına girilir.  Köprü üzerine çıkınca SANCAKTEPE-SULTANBEYLİ yönünü takip ederek 200 mt sonra sağda ışıklardan sağa dönün. ( Yolun köşesinde Sedirvan Restaurant var) Sağa dönüp  ilerlediğinizde Meşelipark tabelasını göreceksiniz. Tam sağa dönün düz devam ederken Türker Fabrikasını geçeceksiniz solunuzda Metro ve BP kalacak şekilde yanyola girin ve Güneş Tır Pazarını takip ederek satış ofisine ulaşabilirsiniz.



E5 OTO YOLU BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ / KADIKÖY İSTİKAMETİNDEN GELİRKEN:

YAKACIK-SANCAKTEPE-SULTANBEYLİ ÇEVREYOLU istikametinden giriniz. Girdikten sonra Samandıra Kartal Bağlantı yolunda ilerliyor olacaksınız. SANCAKTEPE SULTANBEYLİ ŞİLE tabelasından tekrar giriniz.SANCAKTEPE SULTANBEYLİ yönünü takip ederek 200 mt sonra sağda ışıklardan sağa dönün. ( Yolun köşesinde Sedirvan Restaurant var) Sağa dönüp  ilerlediğinizde Meşelipark tabelasını göreceksiniz sağa dönün düz devam ederken Türker tabelasını geçeceksiniz solunuzda Metro ve BP kalacak şekilde yanyola girin ve Güneş Tır Pazarını takip ederek satış ofisine ulaşabilirsiniz.



E 5 OTOYOLU PENDİK ANKARA SABİHA GÖKÇEN HAVAKİMANI İSTİKAMETİNDEN GELİRKEN:

YAKACIK SULTANBEYLİ ÇEVREYOLU tabelasından giriniz.(Sapakta sağda Toyota’yı göreceksiniz.)Girdikten sonra Samandıra Kartal Bağlantı yolunda ilerliyor olacaksınız. SANCAKTEPE SULTANBEYLİ ŞİLE tabelasından tekrar giriniz.SANCAKTEPE SULTANBEYLİ yönünü takip ederek  200 metre sonra sağda ışıklardan sağa dönün. ( Yolun köşesinde Sedirvan Restaurant var) Sağa dönüp  ilerlediğinizde Meşelipark tabelasını göreceksiniz sağa dönün düz devam ederken Türker Fabrikasını geçeceksiniz solunuzda Metro ve BP kalacak şekilde yanyola girin ve Güneş Tır Pazarını takip ederek satış ofisine ulaşabilirsiniz.


TEM OTO YOLU SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI İSTİKAMETİNDEN GELİRKEN:

İSTANBUL ANKARA tabelası takip edildiğinde gişelerden sonra yine İSTANBUL EDİRNE istikametinde devam etmelisiniz. Devam ettiğinizde sağda KARTAL SANCAKTEPE den girilir. Ödeme noktasından çıktıktan sonra ikinci sağdan yani köprünün altından geçilerek SANCAKTEPE- SULTANBEYLİ ŞİLE sapağına girilir. SANCAKTEPE SULTANBEYLİ yönünü takip ederek 200 mt sonra sağda ışıklardan sağa dönün. ( Yolun köşesinde Sedirvan Restaurant var) Sağa dönüp  ilerlediğinizde Meşelipark tabelasını göreceksiniz sağa dönün düz devam ederken Türker Fabrikasını geçeceksiniz solunuzda Metro ve BP kalacak şekilde yanyola girin ve Güneş Tır Pazarını takip ederek satış ofisine ulaşabilirsiniz.


BOSTANCI YÖNÜNDEN SAHİL İSTİKAMETİNDEN GELİRKEN :

Soda Atalar KOÇTAŞ ı geçtikten sonra devam ettiğinizde 3.ışıklarda YAKACIK SANCAKTEPE ÇEVREYOLU istikametinden giriniz. Girdikten sonra Samandıra Kartal Bağlantı yolunda ilerliyor olacaksınız. SANCAKTEPE SULTANBEYLİ tabelasından giriniz. SANCAKTEPE SULTANBEYLİ yönünü takip ederek 200 mt sonra sağda ışıklardan sağa dönün. ( Yolun köşesinde Sedirvan Restaurant var) Sağa dönüp ilerlediğinizde Meşelipark tabelasını göreceksiniz sağa dönün düz devam ederken Türker  fabrikasını geçeceksiniz solunuzda Metro ve BP kalacak şekilde yanyola girin ve Güneş Tır Pazarını takip ederek satış ofisine ulaşabilirsiniz.


Resim İstanbul Sancaktepe satış ofisi!


Resim İstanbul Sancaktepe projesi nerede? Yol tarifleri!


Web Adresi : http://www.resimistanbul.net/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com