29 / 04 / 2024

Resim İstanbul Sancaktepe iletişim bilgileri!

Resim İstanbul Sancaktepe iletişim bilgileri!

Resim İstanbul Sancaktepe iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Proje Ortadoğu Group imzası ile Sancaktepe'de hayata geçirildi...


Resim İstanbul Sancaktepe iletişim bilgileri öncesinde projenin özelliklerinden bahsedelim. Proje 81 bin 433 metrekare arsa alanına sahip.


Ortadoğu Group imzası taşıyan Resim İstanbul'da ilk etabın 2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanırken 2+1'lerin peşinatları 4 bin 288 TL olarak belirlendi.


Resim İstanbul geniş sosyal imkanları ve yeşil alanları alanları ile yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. Resim İstanbul Evleri fiyat tablosu 1+1'lerde 222 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


1 oda 1 salon ile 4 oda 1 salon arasında dairelerin yer verildiği Resim İstanbul, Ortadoğu Group tarafından Anadolu Yakası Sancaktepe'de konumlandırılıyor. Projede 


Sancaktepe Resim İstanbul Evleri ortak alanlarında; buhar odası, oyun alanları, sauna, fitness center, hamam ve oyun alanları gibi alanlar bulunuyor.


Sancaktepe Resim İstanbul fiyat tablosu kapsamında; 1 oda 1 salon daireler 222 bin TL, 2 oda 1 salon daireler 362 bin TL, 3 oda 1 salon daireler 510 bin TL, 4 oda 1 salon daireler 772 bin TL başlangıç gösteriyor.


Projedeki ödeme planı kapsamında firma bünyesinde ödeme ve yüzde 50’si şimdi yüzde 50’si teslimde ödeme seçenekleri oyer alıyor.


Sancaktepe Resim İstanbul iletişim bilgileri

Tel : 444 53 18

www.resimistanbul.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler