08 / 05 / 2024

Referans Güneşli ulaşım!

Referans Güneşli ulaşım!

Kiler GYO tarafından hayata geçirilen projede yüzde 5 peşinat ile ödeme yapılıyor. Referans Güneşli ulaşım açısından merkezi bölgelere yakın bulunuyor.


161 daire ve 32 mağazadan meydana gelen proje Kiler GYO imzasıyla yükseliyor. Referans Güneşli ulaşım bilgilerinden bahsetmeden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. 


Teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Referans Güneşli'de dairelerin alanları 57 ile 231 metrekare arasında değişiyor. Proje 9 bin 234 metrekare alan üzerinde yayılıyor. 


Ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinat verildiğinde kalan bedel için 36 ay 0 faiz fırsatı tanınıyor. Ayrıca Referans Güneşli'de yüzde 5 peşinatla ödemeler gerçekleştiriliyor. 


Referans Güneşli ulaşım!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da inşa edilen Referans Güneşli projesi Masko'ya 12 dakika, E-5 Karayolu’na 17 dakika, Olimpiyat Stadı 16 dakika, Basın Ekspres ve Tem Otoyolu’nun hemen yanı başında,  Havalimanı ve sahil yoluna 13 dakika ve İstoç'a 9 dakika yakınlıkta bulunuyor. 


Projenin sosyal alanları arasında; sauna, yüzme havuzu, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanı ve fitness yer alıyor. Referans Güneşli projesinde daire fiyatları 187 bin TL'den başlıyor. 



Referans Güneşli ulaşım!


Referans Güneşli ulaşım!




Referans Güneşli iletişim

Satış ofisi telefon : 444 5 111

Web:  www.referansgunesli.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı