08 / 05 / 2024

Referans Güneşli ne zaman teslim edilecek?

Referans Güneşli ne zaman teslim edilecek?

Kiler GYO tarafından hayata geçirilen projede dairelerin alnaları 57 metrekareden başlangıç gösteriyor. Peki Referans Güneşli ne zaman teslim edilecek?


Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4,5+1 olarak dizayn edilen proje 9 bin 234 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Referans Güneşli ne zaman teslim edilecek? sorusuna cevap vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. 


Kiler GYO imzasıyla yükselen projede dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Referans Güneşli projesi 

161 adet konut ve 32 adet mağazadan meydana geliyor.


Ödeme planı kapsamında 36 ay vade farksız taksit imkanı bulunan projede yüzde 5 peşinat ile ödeme yapılıyor. Daire fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Referans Güneşli ne zaman teslim edilecek?

Projede yer alan dairelerin 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.  


Referans Güneşli konum olarak; İstoç'a 9 dakika, E-5 Karayolu’na 17 dakika, Havalimanı ve sahil yoluna 13 dakika, Olimpiyat Stadı 16 dakika, Masko'ya 12 dakika ve Basın Ekspres ve Tem Otoyolu’nun hemen yanı başında bulunuyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de inşa edilen projede buhar odası, çocuk oyun alanı, sauna, yüzme havuzu, fitness ve spor alanları yer alıyor.



Kiler GYO Referans Güneşli nerede?

Referans Güneşli ne zaman teslim edilecek?



Referans Güneşli iletişim

Satış ofisi telefon : 444 5 111

Web:  www.referansgunesli.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı