16 / 04 / 2024

Polat Ofis ne zaman teslim edilecek?

Polat Ofis ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilen projede ofis ve dükkanlar yer alıyor. 25 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen Polat Ofis'te satış süreci dün başladı. Peki Polat Ofis ne zaman teslim edilecek?


4 blok halinde inşa edilen Polat Ofis projesi AP Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Polat Ofis ne zaman teslim edilecek? sorusuna cevap vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim.


İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de bulunan proje konum olarak; Boğaziçi Köprüsü’ne 11 kilometre, Mecidiyeköy’e 7 kilometre, Levent'e 9 kilometre, E5 bağlantısına 2 kilometre, Kâğıthane Tünel’e ve TEM bağlantısına 1,5 kilometre uzaklıkta konumlandırılıyor.


24 bağımsız birimden meydana gelen projede 20 ofis ve 6 dükkan bulunuyor. Ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin 750 dolardan, dükkanların metrekare birim fiyatları ise 6 bin 750 dolardan başlıyor. 


Polat Ofis ne zaman teslim edilecek? sorusuna hemen teslim ediliyor cevabını verdiğimiz proje 25 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Satış süreci dün başlayan Polat Ofis projesi hakkında detaylı bilgi için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 


Polat Ofis Kağıthane satış ofisi

Telefon: 0 212 211 12 44

Web: http://www.kagithanepolatofis.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com