08 / 05 / 2024

Parima Merter ödeme planı!

Parima Merter ödeme planı!

Fer Yapı tarafından 16 katlı olarak inşa edilen Parima Merter projesinde 224 bağımsız birim bulunuyor. Peki Parima Merter ödeme planı nasıl?


Parima Merter ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce tarifi en kolay ofis projesi Parima Merter'in diğer özelliklerinden bahsedelim.


Lokasyon olarak E 5 Karayolunun hemen yanıbaşında olan Parima Merter  Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. Proje 15 bin metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. 


225 bağımsız birimin yer aldığı Parima Merter projesinde bağımsız birimlerin alanları 45 metrekareden başlıyor. 3. Havaalanına 35 dakika mesafede yer alacak ofis projesinde satış süreci devam ediyor. 


İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa edilen Parima Merter projesinde toplantı odası, Backoffice concierge hizmetleri ve fitness salonu gibi sosyal alanlar bulunuyor. Parima Merter'in Eylül'de teslim edilmesi öngörülüyor. 


Parima Merter ödeme planı!


Parima Merter ödeme planı! 

Fer Yapı imzası taşıyan Parima Merter projesinde ödemelere teslimden sonra başlanıyor ve 100 ay vade imkanı sağlanıyor. Parima Merter 16 kattan oluşuyor. 


Parima Merter iletişim

Telefon: (0212) 482 20 20

Web: www.parimamerter.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı