05 / 05 / 2024

Parima Merter fiyat listesi!

Parima Merter fiyat listesi!

223 bağımsız birimden meydana gelen projede teslimlerin bu yılın Eylül ayında yapılması planlanıyor. Parima Merter fiyat listesi ofislerin alalarına göre farklılık gösteriyor.


Parima Merter fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. 16 katlı olarak hayata geçirilen projede teslimlerin bu yılın Eylül ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Fer Yapı tarafından inşa edilen Parima Merter projesinde ödeme planı kapsamında 50 ay vade imkanı sağlanıyor. Alanları 45 ile 970 metrekare arasında değişiklik gösteren Parima Merter'de arsa alanı 15 bin 500 metrekare olarak belirlendi.


Tek blokta 16 katlı olarak yükselen projede 223 bağımsız ünite yer alıyor. E5 üzerinde konumlandırılan proje lokasyon olarak Atatürk Havalimanı’na 5 dakika, Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde, 3. havalimanına 35 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Parima Merter fiyat listesi!

Fiyatların 443 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje "Tarifi en kolay ofis binası" sloganıyla tanıtılıyor. 


Parima Merter'in ortak alanları arasında; fitness salonu, 75 metrekare büyüklüğünde Cafe Lounge ve Backoffice concierge hizmetleri, toplantı odası, 8 ve 18 kişilik 2 toplantı odası mevcut. 


Parima Merter satış ofisi iletişim

Telefon: (0212) 482 20 20

Web: www.parimamerter.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com





Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı