20 / 05 / 2024

Oflaz Lekule Kartal!

Oflaz Lekule Kartal!

Zemin ve +18 kattan meydana gelen Oflaz Lekule Kartal projesinda daireler 81 ile 132 metrekare olarak karşımıza çıkıyor. Daire fiyatlarının 280 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Oflaz İnşaat imzası taşıyan projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen daireler yer alıyor. 7 farklı konut tipiyle satışa sunulan Oflaz Lekule Kartal projesinde teslimler 2016 yılı olarak öngörülüyor.


Oflaz Lekule Kartal ödeme bilgisi:

Satış süreci devam eden projede 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanan Oflaz Lekule Kartal projesinde satış süreci devam ediyor.


2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan projede fiyatlar 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Açık havuz, çocuk parkı, cafe ve fitness center gibi sosyal alanları bulunan proje hakkında daha detaylı bilgi için satış ofisini arayabilirsiniz.


Lokosyon olarak Marmaray'a ve Kartal Metro İstasyonu'na 2,  E-5 Karayolu'na 1, Kartal Sahili'ne, Aydos Ormanı'na ve Kartal Devlet Hastanesi'ne 5 ve Kartal Adliye Sarayı'na 3 dakika mesafede inşa edilen projede daire alanları 81 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiyor. 


Kartal Lekule Evleri nerede?

Adres: Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık - Kartal /  İstanbul       


Oflaz İnşaat Lekule Kartal iletişim

Tel: 444 28 78

Web: http://www.lekule.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com