09 / 05 / 2024

Lekule Kartal fiyat!

Lekule Kartal fiyat!

Lekule Kartal fiyat bilgileri haberimizin devamında bulunuyor. Lekule Kartal Oflaz İnşaat imzasıyla İstanbul Kartal'da inşa ediliyor. Projede satış süreci devam eden daire tipleri 1+1, 2+1 olarak tasarlandı.


Daire büyüklükleri 81 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiklik gösteren proje 18 katlı tek blok olarak yükseliyor.


Lekule Kartal projesinde yer alan dairelerin 12 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Lekule Kartal fiyat bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Lekule Kartal projesinde yer alan daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Oflaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Lekule Kartal projesinde yüzde 10 ön satış indirimi uygulanıyor. Projede ödeme planı kapsamında peşinat verilmeden banka kredisiyle konut sahibi olunabiliyor. 


Lekule Kartal fiyat!

Dairelerin satış süreci devam eden projede fiyatlar 337 bin TL'den başlangıç gösteriyor


Proje lokasyon olarak; Aydos Ormanı'na 5 dakika, Tem Samandıra bağlantısına 1 dakika, E5 Karayoluna 1 dakika, Marmaray hattına ve Kartal Metro İstasyonuna 2 dakika, Kartal Sahile 5 dakika ve Real AVM 1 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Lekule Kartal adres: Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık – Kartal /  İstanbul   


Lekule Kartal iletişim

Lekule Kartal telefon numarası: 444 28 78

Web: http://www.lekule.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com