20 / 04 / 2024

Nidakule Ataşehir satış ofisi!

Nidakule Ataşehir satış ofisi!

Nidakule Ataşehir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Ofis tavan yüksekliğinin 4.20 metre olarak tasarlandığı projede teslimler 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşecek.


Nidakule Ataşehir satış ofisi bilgilerine geçmeden önce projeden bahsedelim...Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükselen projede satışlar başladı. Kuzey etabının satışa sunulduğu projede 190 tane ofis, 21 tane ticari birim ve 1 tane konferans salonu yer alıyor.


Nidakule Ataşehir projesindeki ofislerin tavan yükseliği 4.20 metre olarak tasarlandı. Ofislerin büyüklükleri ise 135 metrekare ile 1.150 metrekare arasında değişiyor.


2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan Nidakule Ataşehir projesinde ofislerin metrekaresi 5 bin 500 liradan satılıyor. Nidakule Ataşehir satış ofisi ile iletişime geçerek projedeki satılık ofisler hakkında bilgi alabilirsiniz. 


"İlk defa bir ofis projesinde binanın yanında standartların yüksekliği de konuşuluyor" sloganıyla tanıtılan Nidakule Ataşehir projesi Leed Gold Sertifikası kriterlerine uygun olarak tasarlanıyor. 


Jeneratörler, oyun alanları, otopark, sosyal alanlar ve 230 kişilik konferans merkezinin yer aldığı Nidakule Ataşehir Kuzey'in mimari tasarımı Swanke Hayden Connell Architects tarafından yapılıyor.


Nidakule Ataşehir satış ofisi nerede?

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir adres: Barbaros Mahallesi Begonya Sokak No:3 Ataşehir/İSTANBUL


Nidakule Ataşehir satış ofisi!


Nidakule Ataşehir satış ofisi iletişim bilgileri:

Telefon: 444 4 846

Web adresi: http://tahincioglu.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com