28 / 04 / 2024

Nidakule Ataşehir ne zaman teslim edilecek?

 Nidakule Ataşehir ne zaman teslim edilecek?

Nidakule Ataşehir projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlıyor. Nidakule Ataşehir ne zaman teslim edilecek? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor...


Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nidakule projesi İstanbul'un Ataşehir ilçesinde konumlandırılıyor. Nidakule Ataşehir ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.


30 katlı ofis kulesi ve 3 katlı yatay kule halinde yükselen Nidakule Ataşehir projesi 13 bin 20 metrekare alana sahip. Nidakule Ataşehir projesi toplamda 190 adet ofis, 21 adet ticari birim ve 1 adet konferans salonundan meydana geliyor.


Nidakule Ataşehir ne zaman teslim edilecek?


Tahimcioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi kapsamında ofislerin metrekaresi 5 bin 500 liradan başlıyor. Nidakule Ataşehir ne zaman teslim edilecek? sorusuna yanıt olarak 2016 yılının Haziran ayı olarak belirlendi. 


Nidakule Ataşehir projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 35 metrekare ila 1,150 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Tahincioğlu Gayrimenkul Nidakule Ataşehir'de ofislerin tavan yükselikliği 4.20 metre olarak belirlendi.


Nidakule Ataşehir nerede?

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir adres:  Barbaros Mahallesi Begonya Sokak No:3 Ataşehir/İSTANBUL


Nidakule Ataşehir iletişim:

Telefon: 444 4 846

Web adresi: http://tahincioglu.com/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com