28 / 04 / 2024

N Town Esenyurt ödeme planı!

N Town Esenyurt ödeme planı!

Fiyatların 159 bin TL'den başladığı N Town Esenyurt ödeme planı kapsamında tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.


Daire teslimlerinin hemen yapıldığı N Town projesi, Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. N Town Esenyurt ödeme planı detayları haberimizin devamında yer alıyor.


Özyurtlar İnşaat imzası ile yükselen N Town Esenyurt projesi, Ntowers projesinin 3 bloğundan oluşan etabı olarak satışa sunuldu. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer verilen N Town Esenyurt satılık daire fiyatları 159 bin TL'den başlayarak yükseliyor.


N Town Esenyurt projesi Atatürk Havaalanı’na 15 dakika, okula 3 dakika, AVM'ye 1 dakika, toplu taşımaya 3 dakika, hastaneye 2 dakika ve belediyeye 1 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor. 


Çeşitli ortak kullanım alanlarının tasarlandığı N Town Esenyurt Evleri'nde AVM, cafeler, restoranlar, 24 saat güvenlik, açık otopark, şehir parkları bulunuyor. 



N Town Esenyurt ödeme planı

-Toplam daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan daire bedeli için banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılıyor.

-Toplam daire bedelinin yüzde 35'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan daire bedeli için 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.

-Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. 


N Town Esenyurt ödeme planı!


Ntown satış ofisi nerede?

Adres: Talatpaşa Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. 1069. Sokak Ntown Projesi 


Ntown iletişim

Tel: 444 4 027

Web: http://www.n-town.net/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com