28 / 03 / 2024

N Town Esenyurt iletişim!

N Town Esenyurt iletişim!

N Town Esenyurt iletişim bilgisi ve ulaşım adresi haberimizde yer alıyor. 3 bloktan oluşan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.


N Town Esenyurt iletişim bilgilerini vermeden önce projeden bahsedelim. Proje, Ntowers Esenyurt'un 3 bloktan oluşan etabı olarak satışa sunuldu.


Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen N Town Esenyurt projesinde daire fiyatları 159 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor.


N Town Esenyurt projesinde daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor. 


N Town Esenyurt iletişim numarası 444 4 027. Satış ofisi adresi ise Talatpaşa Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. 1069. Sokak. Projede bilgi almak için satış ofisiyle görüşebilirsiniz.


Ntown Esenyurt projesinde daire bedelinin yüzde 35'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. 


N Town Esenyurt projesi lokasyon olarak  Atatürk Havaalanı’na 15 dakika, okula 3 dakika, AVM'ye 1 dakika, toplu taşımaya 3 dakika, hastaneye 2 dakika ve belediyeye 1 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor.


Ntown satış ofisi nerede?

Adres: Talatpaşa Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. 1069. Sokak Ntown Projesi 


N Town Esenyurt iletişim

Tel: 444 4 027

Web: http://www.n-town.net/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com