16 / 05 / 2024

Mirage Rezidans Güneşli satılık daire!

Mirage Rezidans Güneşli satılık daire!

Mirage Rezidans Güneşli satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı alternatifler sunuyor. Proje Sur Yapı tarafından inşa ediliyor...


Mirage Rezidans Güneşli satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje Güneşli'de Sur Yapı imzası ile inşa ediliyor.


Mirage Residence'de yüzde 7 lansman indirimi ile birlikte, peşin ya da banka kredili alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Proje Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. 


Güneşli Mirage Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 25'lik kısım teslimde, kalan kısım ise 48 ay 0 faiz fırsatı ile ödeniyor. 


Bağcılar Mirage Rezidans ortak alanlarında; açık hava ve fitness alanı, güneşlenme ve gölgelik alanları, yüzme havuzu, çocuk havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları gibi ortak yaşam alanları yer alıyor.


Mirage Rezidans Güneşli satılık daire


Mirage Rezidans Güneşli satılık daire fiyatları 356 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi planlanan projede 342 daire ve 60 adet mağaza bulunuyor.


Bağcılar Mirage Residence ulaşım : Güneşli Bağcılar Mahallesi, Yalçın Koreş Caddesi, No: 14 Bağcılar/İstanbul


Sur Yapı Mirage satış ofisi

Telefon: 0216 422 65 14

Web: www.suryapimirage.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com