28 / 04 / 2024

Mahal İstanbul ödeme koşulları!

Mahal İstanbul ödeme koşulları!

Mahal İstanbul ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 148 adet dairenin yer aldığı projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor...


Mahal İstanbul ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor ama önce projeden bahsedelim... 148 adet daireden oluşan proje Beylik Yapı imzası ile İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde konumlandırılıyor.


2 blok olarak yükselen Mahal İstanbul satılık daire tipleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede mevcut olan dairelerin alanları 54 metrekare ile 141 metrekare arasında değişiyor. 


Satılık daire fiyatlarının 127 bin liradan başlangıç gösterdiği Mahal İstanbul ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Projede dairelerin yanısıra ayrıca ticari birimler de bulunuyor.


Yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanları ve daha bir çok sosyal donatı alnının yer aldığı Mahal İstanbul ödeme koşulları hakkında daha detaylı bilgi almak için satış ofisini arayabilirsiniz.



Mahal İstanbul nerede?

Mahal İstanbul adres : Atatürk Mh. Kazım Karabekir Cd No:6 Esenyurt / İstanbul


Mahal İstanbul Evleri iletişim

Tel : 0212 428 65 65 

Web : www.mahalistanbul.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com