29 / 03 / 2024

Mahal İstanbul'da 109 bin TL' den başlayan fiyatlar!

 Mahal İstanbul'da 109 bin TL' den başlayan fiyatlar!

Beylik Yapı ve Buket İnşaat ortak girişimi olarak projelendirilen Mahal İstanbul farklı mimarisi ile hayalinizdeki evi sizlere sunuyor. 109.000 tl’den başlayan fiyatlar ile çok özel alım kolaylıkları sizleri bekliyor…


Dikkat, dikkat Mahal  İstanbul  109.000 tl’den başlayan fiyatla ile sezona merhaba diyor.


Beylik Yapı ve Buket İnşaat ortak girişimi olarak projelendirilen Mahal İstanbul farklı mimarisi ile hayalinizdeki evi sizlere sunuyor.


Markalı konut projeleri sektöründe yoluna başarılı projelere imza atarak ilerleyen Beylik Yapı ve Buket İnşaat İstanbul Esenyurt/Beylikdüzü lokasyonun da farklı mimarisi ve geniş sosyal yaşam olanakları ön planda tutulan Mahal İstanbul projesi ile İstanbul’a yeni bir proje daha kazandırıyor.  


109.000 tl’den başlayan fiyatlar  ile çok özel alım kolaylıkları sizleri bekliyor…

Farklı kampanya modellemeleri ile Mahal İstanbul’da aradığınız daireye bu sefer mutlaka sahip olacaksınız.  Ödeme planınızı seçin  hem güvenli bir yuva hem de kazançlı bir yatırım olanağını yakalayın.


Daha yaşanılır bir dünya …


Bizce mümkün...

Burada sevdiklerinizle beraber yeşilin içerisinde kendinizi daha iyi hissedecek, hayatın her anından zevk alacaksınız. Sizin için tasarlanan özel peyzaj alanları, yürüme parkuru, dinlenme kamelyaları ve sosyal yaşam alanları ile sadece siz doğayı daha iyi hissedin diye, sizin için

planlandı. Sadece 148 Residence daireden oluşan Mahal İstanbul’da %60 yeşil alan sizin için ayrıldı. Şehrin karmaşası ve koşturmacasından kaçıp kendinizi burada mutlu hissedeceksiniz.


Sosyal hayatında yeni merkezi…

Pek çok sosyal üniteyi içerisinde barındıran projede, ihtiyacınız olan tüm hizmetlere aileniz ve sevdikleriniz için kolayca ulaşacaksınız.






Mahal İstanbul Proje Özellikleri 


3 Blok, 148 Residence daire, 7 adet mağaza

Resepsiyon Hizmetleri

Açık/Kapalı otopark

7/24 Güvenlik

Kapalı devre kamera sistemi

İntercom

Fitness Center

Kapalı yüzme havuzu

Kapalı çocuk havuzu

Sauna

Türk hamamı

Duş odaları

Hobi odası

Çocuk oyun odası

Cep sineması

Karaoke odası

Vitamin bar

Etkinlik ve toplantı salonu

Çok amaçlı açık alan spor sahası ( basketbol, tenis, voleybol, mini futbol )

Merkezi sistem ısıtma

Her blokta iki asansör

Özel peyzaj alanları

Süs havuzu

Yürüyüş ve koşu parkuru


 

Gelecek burada ya siz?

İstanbul’un yeni yaşam mahali; Mahal İstanbul


Geniş yaşam alanları, panoramik cam tasarımları, tüm beklentilere cevap verecek sosyal alanları ile sizi özel hissettirmek için tasarlandı. % 60 yeşil alana sahip olan Mahal İstanbul’da ister bahçeli bir daire ister tüm aile bireyleriniz için 3+1 dairelerimizden biri mutlaka size göre. Tüm ulaşım noktalarına olan yakınlıkla zamandan kazanacak, metrobüse yürüme mesafesinde olan Mahal İstanbul dan istediğiniz yere anında ulaşacaksınız, 1 km çap içerisinde alışveriş merkezleri, semt pazarı, özel hastane ve poliklinikler, eğitim kurumları gibi pek çok merkeze yakın konumu ile size mutlu bir yaşam sunuyor.  



Tel: 0 212 428 65 65 


www.mahalistanbul.com.tr 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri