29 / 04 / 2024

Koç Kuleleri Ankara ofis fiyatları!

Koç Kuleleri Ankara ofis fiyatları!

Koç Kuleleri Ankara ofis fiyatları metrekare birim fiyatı üzerinden hesaplanıyor. İnşaat çalışmalarının son hızla devam ettiği projenin fiyatları haberimizin içinde yer alıyor...


Koç Kuleleri Ankara ofis fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim... Koç Holding A.Ş'nin Söğütözü'nde yer alan Oto-Koç arsası üzerinde hayata geçirilen proje Akgül İnşaat imzası taşıyor. Proje 100 bin metrekare inşaat alanına sahip. 


2015 yılının Mayıs ayında teslim edilecek olan Koç Kuleleri Ankara projesi 32 katlı 2 kule olarak yükseliyor. Hızla devam eden inşaat çalışmaları sonucunda 27. kata kadar gelindi. 


86 adet bağımsız ofisten oluşan Koç Kuleleri projesinde 32 mağaza kiralama yöntemiyle değerlendirilecek. Projedeki ofisler 214 metrekare ile 962 metrekare arasında değişen alana sahip.


Korucuoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Koç Kuleleri Ankara projesi ofisler fonksiyonel yapısıyla ideal kullanım için tasarlandı. Projede toplantı salonları, ortak kullanıma açık teraslar, ofisler için arşiv ve depo alanları bulunuyor.


Koç Kuleleri Ankara ofis fiyatları metrekare birim fiyatı üzerinden hesaplanıyor. Projedeki ofislerin metrekaresi 5 bin 500 TL'den başlıyor, 8 bin TL'ye kadar ulaşıyor. 


Koç Kuleleri Ankara nerede?

Adres: Söğütözü Mahallesi, Söğütözü Caddesi No:2-06510 Çankaya/ANKARA 


Koç Kuleleri Ankara ofis fiyatları!


Koç Kuleleri Ankara iletişim

Tel: 0312 287 47 87 

Web: www.kockuleleri.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com