02 / 05 / 2024

Koç Kuleleri Ankara ne zaman teslim edilecek?

Koç Kuleleri Ankara ne zaman teslim edilecek?

Koç Kuleleri Ankara ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı ve proje hakkında tüm merak ettikleriniz haberimizin içinde yer alıyor. Proje 100 bin metrekare inşaat alanına sahip..


Koç Kuleleri teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim... Satışa çıkan projede ofisler metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor. Proje Ankara Çankaya Söğütözü'nde yükseliyor. 


100 bin metrekare inşaat alanına sahip ola Koç Kuleleri Ankara projesi konum olarak Koç Holding A.Ş'nin Söğütözü'nde yer alan Oto-Koç arsası üzerinde yükseliyor. 


32 katlı 2 kule olarak yükselen Koç Kuleleri Ankara projesinin inşaat çalışmalarında 27. kata kadar gelindi. projedeki ofisler fonksiyonel yapısıyla ideal kullanım için tasarlandı.


Koç Kuleleri Ankara projesinde 86 adet bağımsız ofis bulunuyor Projenin mimari tasarımını Korucuoğlu Mimarlık yapıyor. Projede toplantı salonları, ortak kullanıma açık teraslar, ofisler için arşiv ve depo alanları yer alıyor.



Koç Kuleleri ne zaman teslim edilecek?

Projede mevcut olan projesin teslimleri 2015 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek. 214 metrekare ile 962 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip olan ofislerin metrekaresi 5 bin 500 TL ile 8 bin TL arasında değişiyor. 


Koç Kuleleri Ankara nerede?

Adres: Söğütözü Mahallesi, Söğütözü Caddesi No:2-06510 Çankaya/ANKARA 


Koç Kuleleri Ankara iletişim

Tel: 0312 287 47 87 

Web: www.kockuleleri.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com