29 / 04 / 2024

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kurasının nerede çekileceği açıklandı!

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kurasının nerede çekileceği açıklandı!

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kurasının nerede çekileceği açıklandı. 24 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği proje Hadımköy'ün Delikliyaka bölgesinde 47 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Kiptaş Hadımköy 3. Etap kurası nerede çekilecek?


Kiptaş Hadımköy 3. Etap kurasının nerede çekileceği açıklandı. Kura çekilişinin yarın yapılması planlanan projede kura çekilişi 19 Nisan Cumartesi tarihine ertelendi. Projenin kura çekişinin ertelenmesinin sebebi olarak ise "Yoğun müracaat sonucu kura hazırlıklarının uzun sürmesi" olarak gösterildi. 


Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesinde 65 binden fazla kişi başvuruda bulundu. Hadımköy'ün Delikliyaka bölgesinde 47 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen projede 1.472 tane daire bulunuyor. Projede daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. 


Çocuk oyun alanları, cami, 24 derslikli ilköğretim okulu ve ilköğretim okulu gibi alanların yer aldığı Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesinde teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek. 


Kiptaş Hadımköy 3. Etap kurası nerede çekilecek?

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kuraları Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'ne çekilecek. Kura kapsamında ayrıca 50 yedek çekilişi de yapılacak. Projenin kurası noter huzurunda gerçekleşecek. 


Kiptaş Hadımköy 3. Etap iletişim 

Tel : 0212 428 88 00

Web : www.kiptas.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com