27 / 04 / 2024

Kılıçoğlu İnşaat Panorama Koç Life!

Kılıçoğlu İnşaat Panorama Koç Life!

Kılıçoğlu İnşaat Panorama Koç Life projesinde daireler 282 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Banka kredisine uygun olan projede 304 adet daire bulunuyor...


Kılıçoğlu İnşaat Panorama Koç Life... İstanbul'un gözde semtlerinden olan Sarıyer'de hayata geçirilen Panorama Kol Life projesinde 304 tane daire ve bunun yanısıra 24 tane dükkan bulunuyor. Proje Kılıçoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor.


Kılıçoğlu İnşaat Panorama Koç Life projesinde yer alan dairelerin teslimleri 12 ay sonra gerçekleşecek. Proje içerisinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve de dubleks daire tipleri bulunuyor.


Banka kredisi ile daire sahibi olunabilen Kılıçoğlu İnşaat Panorama Koç Life projesinde çeşitli olanaklar yer alıyor. Satış sürecinin devam ettiği projede dairelerin fiyatları 282 bin TL'den başlıyor.


Panorama Koç Life Evleri'nde sauna, buhar odası, yüzme havuzu, fitness center, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, spor alanları, yürüyüş yolları ve otopark gibi olanaklar yer alıyor.


Kılıçoğlu İnşaat Panorama Koç Life nerede?

Panorama Koç Life Sarıyer adres : Zekeriyaköy, Kasapçayır mevkii Koç Üniversitesi Batı Yurdu Yanı Türkmen Sok. Sarıyer - İstanbul


Kılıçoğlu İnşaat Panorama Koç Life iletişim

Telefon: 0 282 654 50 54

Web adresi: www.kilicoglugroup.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com