17 / 05 / 2024

Kilia Şile Konakları teslim tarihi!

Kilia Şile Konakları teslim tarihi!

Kilia Şile Konakları teslim tarihi detayları haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede bulunan konaklar 300 metrekare, 350 metrekare ve 500 metrekare alana sahip.


Kilia Şile Konakları teslim tarihi bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor ancak önce projeden bahsedelim. 104 konaktan oluşan proje 4 etap olarak İmsa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


83 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan Kilia Şile Konakları 100 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Projede 20 bin metrekarelik alanda AVM yer alıyor. 


Kilia Şile Konakları'nda bulunan konutların isimleri Yeşil Mercan Konakları, Sarı Çınar Konakları, Mavi Kale Konakları olarak konuldu. Konutların alanları ise 300 metrekare, 350 metrekare ve 500 metrekare olarak belirlendi.


Fiyatların 650 bin dolardan başladığı Kilia Şile Konakları'nda açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, cafe-bar, tenis kortu, basketbol-voleybol sahaları, bisiklet-yürüyüş yolları, piknik alanları, kameriye, çocuk oyun alanları bulunuyor.


Kilia Şile Konakları teslim tarihi şu şekilde; Birinci etap teslimleri 24 ay sonra, projenin tamamının teslimleri ise 36 ay sonra yapılacak. 


Kilia Şile Konakları nerede?

Adres: Çavuş Mah. Bayrak Cad. No: 6 Şile - İstanbul


Kilia Şile Konakları iletişim

Tel: 0216 712 16 47

Web: http://www.kilia.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com