02 / 05 / 2024

Şile Kilia Konakları fiyat listesi!

Şile Kilia Konakları fiyat listesi!

Şile Kilia Konakları fiyat listesi detayları haberimizin içinde yer alıyor. Toplam bedelin yüzde 75'ine kadar 120 aya kadar banka kredisinin kullanılabildiği proje 104 konaktan oluşuyor.


Şile Kilia Konakları fiyat listesi detaylarına değinmeden önce projeden bahsedelim. İmsa İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 4 etaptan oluşuyor. Proje 100 milyon dolar yatırım bedeline sahip.


Şile Kilia Konakları projesi 83 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 104 konaktan oluşan projedeki konakların alanları 300 metrekare ile 500 metrekare arasında değişiyor. 


Konak isimlerinin Yeşil Mercan Konakları, Sarı Çınar Konakları, Mavi Kale Konakları olarak verildiği Şile Kilia Konakları'nda ilk etap teslimleri 24 ay sonra, bütün teslimler ise 36 ay sonra gerçekleşecek. 


Banka kredisine uygun olan Şile Kilia Konakları projesinde yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan yüzde 75'lik kısım için 120 aya kadar banka kredisi kullanılabiliyor.


Şile Kilia Konakları fiyat listesi kapsamında konutlar 650 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede bisiklet-yürüyüş yolları, piknik alanları, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, cafe-bar, tenis kortu, basketbol-voleybol sahaları, kameriye, çocuk oyun alanları bulunuyor. 


Kilia Şile Konakları nerede?

Adres: Çavuş Mah. Bayrak Cad. No: 6 Şile - İstanbul


Kilia Şile Konakları iletişim

Tel: 0216 712 16 47

Web: http://www.kilia.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com