17 / 05 / 2024

Kilia Şile Konakları fiyat listesi!

Kilia Şile Konakları fiyat listesi!

Kilia Şile Konakları fiyat listesi detayları haberimizin içerisinde yer alıyor. Daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanılabilen projede Yeşil Mercan Konakları, Sarı Çınar Konakları, Mavi Kale Konakları bulunuyor.


Kilia Şile Konakları fiyat listesi detayları haberimizin devamında yer alıyor. İmsa İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 100 milyon dolar yatırım bedeli ile 83 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Kilia Şile Konakları'nda 104 adet konak bulunuyor. 4 etap olarak tasarlanan projede ilk etap teslimleri 24 ay sonra yapılacak. Projenin tamamı 36 ay sonra teslim edilecek.


Banka kredisine uygun olan Kilia Şile Konakları'nda bulunan konaklar Yeşil Mercan Konakları, Sarı Çınar Konakları, Mavi Kale Konakları olarak adlandırıldı.


300 metrekare, 350 metrekare ve 500 metrekare alana sahip olan Kilia Şile Konakları'nda açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, cafe-bar, tenis kortu, basketbol-voleybol sahaları, bisiklet-yürüyüş yolları, piknik alanları, kameriye, çocuk oyun alanları  yer alıyor.


Kilia Şile Konakları fiyat listesi kapsamında projedeki konaklar 650 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Detaylı fiyat listesi içinde 0216 712 16 47 numaralı telefonu arayarak satış ofisiyle görüşebilirsiniz.


Kilia Şile Konakları nerede?

Adres: Çavuş Mah. Bayrak Cad. No: 6 Şile - İstanbul


Kilia Şile Konakları iletişim

Tel: 0216 712 16 47

Web: http://www.kilia.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com