29 / 04 / 2024

Kayaşehir Seyran Şehir satış fiyatları!

 Kayaşehir Seyran Şehir satış fiyatları!

Banka kredisi kullanılabilen Seyran Şehir Evleri'nin basın lansmanı bugün yapıldı. Kayaşehir Seyran Şehir satış fiyatları 403 bin liradan başlıyor...


Makro ile Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen Seyran Şehir projesi İstanbul Başakşehir'in Kayaşehir bölgesinde inşa ediliyor. Kayaşehir Seyran Şehir satış fiyatları bilgisinden önce projeden bahsedelim.


25 bin metrekare alana sahip olan Seyran Şehir projesinde yüzde 1 KDV avantajı uygulanıyor. Lansmanın bugün yapıldığı Seyran Şehir Kayaşehir'de 2+1'den 5+1'e kadar konut alternatifleri yer alıyor.


Kayaşehir Seyran Şehir ödeme planı kapsamında tamamı peşin ödendiğinde yüzde 5 oranında indirim yapılıyor, ayrıca banka kredisi kullanarakta projeden daire satın alınabiliyor. 


Kayaşehir Seyran Şehir satış fiyatları!


Kayaşehir Seyran Şehir satış fiyatları kapsamında dairelerin metrekaresi 2 bin 600 lira olarak belirlendi. Projede normal fiyatlar ise 403 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Seyran Şehir Evleri'nde dairelerin büyüklükleri 121 metrekare ile 326 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Başakşehir Seyran Şehir teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi.


Seyran Şehir iletişim bilgisi:

Tel : 0212 687 08 08

Web: www.seyransehir.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com