03 / 05 / 2024

Kartal İstmarina ne zaman teslim?

 Kartal İstmarina ne zaman teslim?

Kartal İstmarina ne zaman teslim? İstmarina nerede? Dap Yapı İstmarina fiyatları ne kadar? İstmarina ödemeleri nasıl oluyor? gibi sorularınızın yanıtlarını haberimizden öğrenebilirsiniz...


İstmarina projesi, Dap Yapı tarafında İstanbul'un Kartal ilçesinde konumlandırılıyor. Kartal İstmarina ne zaman teslim? sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim.


1.467 adet daireden meydana gelen İstmarina projesinin basın lansmanı bugün yapıldı. Kartal İstmarina Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde daireler yer alıyor.


İstmarina Evleri 31 ila 38 katlı 5 blok halinde yükseliyor. İstmarina Kartal projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 37 metrekare ile 456 metrekare arasında değişiyor. 


Kartal İstmarina ne zaman teslim?


Kartal İstmarina ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak 2016 yılının Ağustos ayı cevabı veriliyor. İstmarina fiyat listesi 250 bin liradan başlayarak yükseliyor.


İstmarina ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat veriliyor, kalanı ise banka kredisi kullanılarak ödenebiliyor. Bir diğer seçenek ise 24 ay 0 faiz firma bünyesinde taksitlendirme yapılıyor.


Kartal İstmarina projesinde yükselen A Blok 31 katlı, B blok 34 katlı, C Blok 36 katlı, D blok 38 katlı ve E blok ise 36 katlı olarak tasarlandı. Projede rezidans, cami, otel, okul, hastane, marina yer alıyor.


İstmarina nerede?

Kartal İstmarina adres: Ankara Caddesi. No:147 Kartal, İstanbul, Türkiye


İstmarina iletişim bilgisi:

Tel: 444 43 46

Web: www.istmarina.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com