14 / 05 / 2024

Kale Kent Evleri fiyatlar!

Kale Kent Evleri fiyatlar!

Kale Kent Evleri fiyatlar doğrultusunda projede daire fiyatları 210 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 60 aya kadar vade yapılabiliyor...


Kalekent Evleri, su oyunları, tenis kortu, yapay adalar, su basamakları, fitness center, Türk hamamı, sauna, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi olanakları ile Beylikdüzü'nde yepyeni bir yaşam alanı sunuyor.


Kale Kent Evleri fiyatlar bilgilerine geçmeden önce projeyi kısaca tanıyalım. Projede ilk etap teslimleri 2015 Aralık ayında, ikinci etap teslimleri ise 2016 Aralık ayında yapılacak.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunan Kalekent Evleri, Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığı ile konumlandırılıyor.


Toplam 1.471 daireye yer verilen Kale Kent Projesi, Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. 


Kale Kent Evleri fiyatlar kapsamında projede daireler 210 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede daire büyüklükleri 59 metrekareden başlıyor.


Beylikdüzü Kalekent telefon: 444 38 07   

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler