09 / 05 / 2024

Kale Kent Evleri Beylikdüzü telefon!

 Kale Kent Evleri Beylikdüzü telefon!

Kale Kent Evleri Beylikdüzü telefon numarası ve diğer iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede yüzde 1 peşinat avantajı bulunuyor...


Kale Kent Evleri Beylikdüzü telefon numarası, adres ve diğer iletişim bilgisinden önce projenin özelliklerini inceleyelim. Proje Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor.


100 bin metrekare arsa alanı üzerine Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından konumlandırılmakta olan kale Kent Evleri ilk etabı 2015 yılının Aralık ayında teslim edilecek. 


Kalekent Beylikdüzü Projesi'nde su basamakları, Türk hamamı, seyir terasları, fitness center, yapay adalar, yürüyüş ve bisiklet parkurları, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna, su oyunları bulunuyor.


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri bulunan Kale Kent Evleri Beylikdüzü ödeme planına göre, yüzde 1 peşin ödeme yapıldığında kalan yüzde 24'lük kısım 12 ay sonra ödeniyor, kalan yüzde 75'lik kısım ise banka kredisi ile vade sağlanırken, yüzde 50 peşinatta, kalan kısım 60 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor.


2. etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında yapılacağı Kale Kent Beylikdüzü Evleri'nde toplam 1,471 tane daire yer alıyor. 


Kale Kent Evleri Beylikdüzü telefon


Kale Kent Evleri Beylikdüzü telefon : 444 38 07   


Kale Kent Beylikdüzü adres: Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22, Beylikdüzü/İstanbul

19 soruda Kalekent Beylikdüzü projesi!

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com