18 / 05 / 2024

Kale Kent Beylikdüzü ödeme tablosu!

Kale Kent Beylikdüzü ödeme tablosu!

Kale Kent Beylikdüzü ödeme tablosu kapsamında projede yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor ve peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Ayrıntılı bilgiler haberimizde yer alıyor...


Kale Kent Beylikdüzü ödeme tablosu bilgilerine göre projeden yüzde 1 peşinatla daire alınabiliyor. Projede toplam 1,471 daireye yer veriliyor.


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri bulunan Kale Kent Evleri, Beylikdüzü'nde Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale işbirliğinde inşa ediliyor.


100 bin metrekare arsa alan bulunan Kalekent Beylikdüzü'nde dairelerin büyüklükleri 59 metrekareden başlıyor. Projede dairelerin fiyatları 262 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Beylikdüzü Kale kent Evleri'nin ortak alanlarında, seyir terasları, su oyunları, tenis kortu, yapay adalar, su basamakları, fitness center, Türk hamamı, sauna, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi sosyal yaşam alanları bulunuyor. 


Kale Kent Beylikdüzü ödeme tablosu


Kalekent Beylikdüzü projesinde ödeme planı kapsamında 60 ay vadelendirmede 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor. Projede 1. Etap teslimleri Aralık 2015 tarihinde, 2. Etap teslimleri ise Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek.


Kale Kent Beylikdüzü ulaşım: Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22, Beylikdüzü/İstanbul

19 soruda Kalekent Beylikdüzü projesi!

Kale Kent satış ofisi telefon: 444 38 07   

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com