14 / 05 / 2024

Kale Kent Beylikdüzü ödeme koşulları!

Kale Kent Beylikdüzü ödeme koşulları!

Kale Kent Beylikdüzü ödeme koşulları bilgileri kapsamında projede yüzde 1 peşinatla daire sahibi olabilme avantajı yer alıyor. Proje 2 etap halinde konumlandırılıyor...


Kale Kent Beylikdüzü ödeme koşulları kapsamında yüzde 1 peşinat verildiğinde, kalan yüzde 24'lük tutar 1 yıl sonra, gri kalan tutar ise banka kredisi ile ödenebiliyor.


Beylikdüzü Kale Kent Evleri, Gül İnşaat, 3S ve Liv Yapı ortak girişimi ile hayata geçirildi. Projenin birinci etabında 863, ikinci etabında ise 608 olmak üzere toplam 1.471 daireye yer veriliyor.


İlk etabı 2015 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Kale Kent Evleri'nin ikinci etabı ise 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek. Projenin sosyal olanakları arasında, su oyunları, yapay adalar, su basamakları, Türk hamamı, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, seyir terasları, fitness center gibi imkanlar yer alıyor.


Kale Kent Beylikdüzü ödeme koşulları


Kale Kent Beylikdüzü ödeme koşulları ile ilgili bilgilere göre projede yüzde 50 peşinat verildiğinde ise, kalan tutar 60 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Projede peşin alımlarda ise yüzde 10 indirim yapılıyor.

19 soruda Kalekent Beylikdüzü projesi!

Tel: 444 38 07   

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com