08 / 05 / 2024

Kale Kent Beylikdüzü fiyat tablosu!

Kale Kent Beylikdüzü fiyat tablosu!

Kale Kent Beylikdüzü fiyat tablosu bilgiler için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneği bulunuyor...


Kale Kent Beylikdüzü fiyat tablosu bilgilerinden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Proje 100 bin metrekarelik arsa alanına sahip. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer verilen Kale Kent Evleri, toplam 1,471 daireden oluşuyor. Proje, Beylikdüzü'nde Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığı ile hayata geçirildi. 


Kale Kent Beylikdüzü teslim tarihi 1. Etap için Aralık 2015, 2. Etap için ise Aralık 2016 olarak belirlendi. projede daire büyüklükleri 59 metrekareden başlıyor. 


Beylikdüzü Kale Kent Evleri ödeme koşulları kapsamında projede; yüzde 1 peşin ödeme yapıldığında kalan yüzde 24'lük kısım 12 ay sonra ödeniyor, kalan yüzde 75'lik 


kısım ise banka kredisi ile vade sağlanırken, yüzde 50 peşinatta, kalan kısım 60 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Ayrıca peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor.


Beylikdüzü Kale Kent sosyal olanakları arasında, seyir terasları, su oyunları, tenis kortu, yapay adalar, su basamakları, fitness center, Türk hamamı, sauna, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi alanlar yer alıyor. 


Kale Kent Beylikdüzü fiyat tablosu


Kale Kent Beylikdüzü fiyat tablosu bilgisi kapsamında projede daireler minimum 262 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Kalekent projesi ulaşım: Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22, Beylikdüzü/İstanbul

19 soruda Kalekent Beylikdüzü projesi!

Beylikdüzü Kalekent telefon: 444 38 07   

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com