06 / 05 / 2024

Kale Kent Beylikdüzü fiyat listesi!

Kale Kent Beylikdüzü fiyat listesi!

Kale Kent Beylikdüzü fiyat listesi bilgileri doğrultusunda projedeki dairelerin fiyatları en düşük 228 bin TL'den başlıyor. Yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabilen proje Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığı ile hayat buluyor...


Kale Kent Beylikdüzü fiyat listesi bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerine değinelim. Projede 1. etap teslimlerinin 2015 yılının Aralık ayında, 2. etap teslimlerinin ise 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.



Gül İnşaat, Live Yapı ve 3S ortak girişimi ile Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kale Kent Projesi, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri sunuyor.


Daire büyüklükleri 59 metrekare ile 223 metrekare olan Kale Kent Beylikdüzü, toplam 1.471 konuttan oluşuyor. Projenin ortak alanları arasında, tenis kortu, fitness center, Türk hamamı, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzları, seyir terasları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, yapay adalar, su basamakları ve su oyunları gibi olanaklar yer alıyor.


Kale Kent Beylikdüzü fiyat listesi


Kale Kent Beylikdüzü fiyat listesi bilgisine göre projedeki konutların fiyatları 228 bin TL'den başlıyor. Yüzde 1 peşinatla daire sahibi olabilme imkanı tanınan projede yüzde 1 peşinat sonrasında; kalan tutarın yüzde 24'ü 1 yıl sonra, geri kalan tutarın yüzde 75'i ise banka kredisi ile ödenebiliyor.


Kale Kent Beylikdüzü fiyat listesi bilgilerinin ayrıntılarına 444 38 07 numaralı telefonu arayarak ulaşabilirsiniz. Projenin arsa alanı 10 bin metrekare olarak belirlendi.


Kale Kent Evleri nerede?

Adres: Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22,Beylikdüzü/İstanbul

19 soruda Kalekent Beylikdüzü projesi!

Beylikdüzü Kalekent iletişim

Telefon: 444 38 07   

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com