20 / 04 / 2024

İzmir Folkart Life Evleri fiyatlar!

İzmir Folkart Life Evleri fiyatlar!

İzmir Folkart Life Evleri fiyatlar ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor. Projede yüzde 25 peşinat verilebiliyor...


İzmir Folkart Life Evleri fiyatlar kapsamında projedeki daire fiyatları öncesinde projenin genel özelliklerine değinelim.


Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen Folkart Life Bornova, 2017 yılı Haziran ayında daire teslimlerini gerçekleştirecek.


Folkart Life Bornova toplam 828 adet daireden oluşuyor.  Yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan daire bedeli için banka kredisi kullanılıyor ve 120 ay taksit avantajı sağlanıyor.


Proje lokasyon olarak, çevre yoluna 500 metre, metroya ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın mesafede hayata geçiriliyor.


25 bin metrekare arsa alanı bulunan Folkart Life Evleri, açık - kapalı yüzme havuzları, kapalı otopark, SPA ve fitness, cafe ve çarşı, süs havuzu, koşu ve yürüyüş yolu, restoranlar, çocuk havuzu gibi alanlara sahip.


Folkart Life Bornova Folkart Yapı fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. İzmir'in Bornova ilçesinde yükselen projede dairelerin alanları minimum 46 metrekare, maksimum ise 211 metrekareden oluşuyor. 

İzmir Folkart Life Evleri fiyatlar kapsamında projede daire fiyatları minimum 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Folkart Life Bornova ulaşım: Kazımdirik Mah. 364/11 Sok. Bornova/İzmir


Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı