18 / 05 / 2024

İş dünyasının gözü yeşil ofislerde! Nedir yeşil yapı?

İş dünyasının gözü yeşil ofislerde! Nedir yeşil yapı?

İstanbloom projesi LEED sertifikası koşullarına uygun olarak hayata geçiriyor. Yüksek yapılardan beklenmeyen bir vaadi sunan projede ofisler ve rezidanslar yer alıyor. Peki nedir yeşil yapı?


Esin Yapı'nın Zincirlikuyu'da hayata geçirdiği İstanbloom projesinde yer alan çevreci ofisler iş dünyasının beğenisine sunuyor. Proje 14 bin 560 metrekare arsa alanına sahip. 


Teknolojik çözümler üreten İstanbloom projesi LEED sertifikası koşullarına uygun, ısı ve ses yalıtımı, enerji tasarrufu sağlayan, doğaya saygılı ve nefes alabilen ofisler sunuyor. 


Zincirlikuyu İstanbloom projesi Büyükdere Caddesi'ne 400 metre, Gayrettepe Metro İstasyonu’na 600 metre yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. 


Konutların ve ofislerin yer aldığı İstanbloom projesinde dairelerin alanları 101 metrekare ile 360 metrekare arasında değişiyor. Projede 170 rezidans yer alıyor. 



Nedir yeşil yapı?

Yeşil bina uygulamaları ile enerji tasarrufu, doğayı koruma ve konforlu bir yaşam ortamı hedefleniyor. Binalar, dünyada enerjinin yaklaşık üçte birinin kullanıyor. İstanbloom projesi yüksek yapılardan beklenmeyen bir vaadi sunuyor. LEED'de amaç, yaşamınızda konfor ve çevreci ortamlar sağlamak.


İş dünyasının gözü yeşil ofislerde! Nedir yeşil yapı?


İstanbloom iletişim bilgileri

Telefon:  0 212 274 10 20

Web: www.istanbloom.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com