28 / 03 / 2024

Herkes hayalindeki eve kavuşsun diye avantajlar Dumankaya Miks'te!

 Herkes hayalindeki eve kavuşsun diye avantajlar Dumankaya Miks'te!

Teslimlerin yıl sonuna yapılacağı Dumankaya Miks projesinde bayrama özel 18 ay 0 faiz imkanı ile taksitlendirme yapılıyor. Projede fiyatlar ise 152 bin 720 liradan başlıyor...


2 blok halinde tasarlanan Dumankaya Miks projesi İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde konumlandırılıyor. Satışların devam ettiği Dumankaya Miks projesi 657 adet daireden oluşuyor.


Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen Halkalı Dumankaya Miks projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde daire alternatifleri yer alıyor. Projede teslimler yıl sonunda gerçekleşecek.


Dumankaya Miks fiyat listesi 152 bin 720 liradan başlayarak yükseliyor. Projede dinlenme alanları, sauna, kapalı otopark, fitness center, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu yer alıyor.


Blokların 23 ve 32 katlı olarak tasarlandığı Dumankaya Miks projesinin satış ofisi bayramın 2. ve 3. günüde açık olacak. Dumankaya Miks satış ofisi telefon numarası 444 7 222.


Ramazan bayramına özel peşinatların teslimde ödendiği Dumankaya Miks Halkalı projesinde ayrıca 18 ay 0 faiz fırsatı yer alıyor. Dumankaya Miks bayram kampanyasında son gün 31 Temmuz.


Dumankaya Miks iletişim bilgisi:

Telefon: 444 7 222

Web adresi : http://www.dumankaya.com/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com