18 / 04 / 2024

Hayat Sultanbeyli'den ev aldıran kampanya!

 Hayat Sultanbeyli'den ev aldıran kampanya!

Hayat Sultanbeyli ev aldıran kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında ev bedelinin yüzde 50’sini peşin verenler kalan borçlarını 84 ay boyunca faizsiz ödemenin avantajını yaşıyor. Buna göre fiyatı 288 bin lira olan 3+1 daireye yarısını peşin olarak verince aylık 1.715 lira taksitle sahip olunabiliyor


Kaynak Yapı, kira yerine ev taksitini ödemek isteyenler için Sultanbeyli’de inşa ettiği ve tamamı oturmaya hazır 72 konuttan oluşan Hayat Sultanbeyli projesinde çok cazip bir kampanya düzenledi.


Hayat Sultanbeyli ev aldıran kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında ev bedelinin yüzde 50’sini peşin verenler kalan borçlarını 84 ay boyunca faizsiz ödemenin avantajını yaşıyor.  Buna göre fiyatı 288 bin lira olan 3+1 daireye yarısını peşin olarak verince aylık 1.715 lira taksitle sahip olunabiliyor


Kaynak Yapı, düzenlediği kampanyayla yıl bitmeden isteyen herkesi  Hayat Sultanbeyli  projesinden ev sahibi yapıyor. Hayat Sultanbeyli,  İstanbul  ’un Anadolu yakasının en hızlı prim yapan lokasyonlarından Sultanbeyli’de yaşama geçti.  Düzenlenen kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılırken, daire bedelinin yüzde 50’sini peşin verenler borçlarının kalan kısmını 84 ay boyunca faizsiz ödemenin keyfini yaşıyor.  


Hayat Sultanbeyli’de 126 metrekare 3+1 dairenin fiyatı 288 bin liradan başlıyor. Kampanyadan yararlanıp aynı daireyi peşin fiyatına almak isteyenlere yüzde 12 indirim yaptıklarını belirten  Kaynak Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Kaynak,  “Bu sayede evin fiyatı 255 bin liraya düşüyor. Aynı daireye yüzde 50 peşinat verenler 84 ay boyunca her hangi bir faiz ödemeden aylık 1.715 lira taksitle sahip olabiliyor” dedi. Yine kampanya kapsamında 135 metrekare büyüklüğündeki 3+1’nin fiyatının 310 bin liradan başladığını söyleyen Kaynak, “Daire bedelinin yarısını ödeyenler 84 ay boyunca 1.845 lira vererek ev sahibi olabiliyor. Aynı daireyi konut alıcısı peşin almak veya krediyi kendisi kullanmak isterse evin fiyatı 275 bin liraya iniyor. Kampanyadan yararlanıp ev alanlar Yapı Kredi ve AlbarakaTürk bankalarından da kredi kullanabiliyor” diye konuştu.


İskan alındı, hayat başladı

Hayat Sultanbeyli’nin tamamı oturmaya hazır 6 ve 12 katlı iki blokta 72 konuttan oluştuğunu belirten Kaynak, “Projemizde yer alan evlerin hepsi teslime hazır. İskan alındı ve yaşam başladı. Bu nedenle bizden ev alanlar kira yerine ev taksitlerini ödüyor. Ayrıca herhangi bir sorunla da karşılaşmıyor. Dai­re bü­yük­lü­ğün­den kul­la­nı­lan mal­ze­me­ye, si­te dü­zen­le­me­si­nden aidatlara kadar bir­çok ay­rın­tı netleştiği için ne aldıklarını çok iyi biliyorlar” açıklamasında bulundu. 


Eyüp Kaynak’ın verdiği bilgiye göre Hayat Sultanbeyli projesinde 10 adet de ticari alan bulunuyor. Hayat Sultanbeyli’nin ticari alanlarının tamamı kiralık. Kendi işinin sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat sunan ticari alanların büyüklüğü 240 metrekareyle 2 bin 440 metrekare arasında değişiyor. Ticari alanların metrekare kiralama fiyatı ise 11 liradan başlıyor. İskanı alınan dükkanların kolonsuz ve tavan yüksekliğinin 5 metre olması özellikle yatırımcıların ilgisini çekiyor. 


Elektrik kesintisi yaşanmıyor

Geniş sosyal olanakları, rahat ulaşım imkanı ve merkezi lokasyonuyla dikkat çeken Hayat Sultanbeyli’de basketbol sahası, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru ve kafeterya bulunuyor. 7/24 güvenlik hizmetinin sunulduğu Hayat Sultanbeyli’de her dairede görüntülü diafon ve sadece ortak alanlarda değil daire içlerini de kapsayan tam teşekküllü jeneratör sistemi bulunuyor. Bu sayede Hayat Sultanbeyli’de elektrik kesintisi yaşanmıyor. Projede, her daire için tanımlı bir araçlık kapalı otopark alanı da yer alıyor. 


TEM’e 4 dakika uzaklıkta

Hayat Sultanbeyli merkezi noktalara olan yakınlığıyla dikkat çekiyor. E-6 ve Şile otoyolundan iki seçenekli ulaşımın mümkün olduğu proje çok yakında açılacak olan 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesi’ne ve 3. köprü bağlantı yoluna 3 dakika mesafede bulunuyor. Hayat Sultanbeyli, TEM otoyoluna 4 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 15 dakika ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne ise 20 dakika uzaklıkta yer alıyor.


www.hayatsultanbeyli.com                      

0 216 5929022