28 / 03 / 2024

Hayat Sultanbeyli’den 11 ayın sultanına yakışır kampanya!

 Hayat Sultanbeyli’den 11 ayın sultanına yakışır kampanya!

Hayat Sultanbeyli projesi ramazan kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında Hayat Sultanbeyli’den ev almak isteyenlere yüzde 8 indirim yapılırken, farklı ödeme seçenekleri ve uygun vade oranlarıyla kolaylık sağlandı.


Kaynak Yapı yaşamın başladığı  Hayat Sultanbeyli  projesinde Ramazan ayına özel bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında Hayat Sultanbeyli’den ev almak isteyenlere yüzde 8 indirim yapılırken, farklı ödeme seçenekleri ve uygun vade oranlarıyla kolaylık sağlandı. 72 konutun bulunduğu Hayat Sultanbeyli’de 2+1 dairelerin fiyatı 198 bin liradan başlıyor


Kaynak Yapı, kiradan kurtulup kendi evinde yaşamak isteyen ya da yeni bir ev hayali kuranlar için Hayat Sultanbeyli projesinde 11 Ayın Sultanı Ramazana yakışır bir kampanya yaptı. Sultanbeyli’de inşa edilen ve hemen teslim 72 konuttan oluşan Hayat Sultanbeyli’nin yeni kampanyası ev sahibi olmayı kolaylaştıran ödeme seçenekleriyle dikkat çekiyor. Hayat Sultanbeyli’nin Ramazan kampanyasında konut alıcısına yüzde 8 indirim yapılıyor. Projede daire fiyatları 198 bin liradan başlıyor. Kampanya kapsamında liste fiyatı üzerinden daire bedelinin yarısını peşin verenler kalanını 48 ay banka kredisiyle, üstelik vade farksız ödeyebiliyor. Yine daire bedelinin yüzde 30’unu peşin verenler kalan yüzde 70’lik kısım için banka kredisi kullanabiliyor. Buna göre 100 bin lira kredi kullananlara 60 aya 0.90, 72, 84, 96 ve 120 aya ise 0.95 vade oranı uygulanıyor. 120 ay kredi kullananların aylık taksitleri 1.400 liradan başlıyor. 


Daireler tükeniyor


30 Haziran’da biten kampanyalarının yoğun ilgi gördüğünü belirten  Kaynak Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Kaynak, “Müşterilerimizden gelen yoğun talep üzerine Ramazan kampanyasına başladık. Aynı ilginin Ramazan kampanyasında da devam edeceğine inanıyoruz. Ev almayı kolaylaştıran kampanyamız sayesinde konut alıcısına yüzde 8 indirim yapıyoruz” dedi. Projede 108 metrekare 2+1 dairelerin fiyatının 198 bin liradan başladığını ifade eden Kaynak, “Site içine bakan peyzaj ve gölet manzaralı 126 metrekare 3+1 dairelerimizin fiyatı ise 250 bin liradan başlangıç gösteriyor” diye konuştu. Hayat Sultanbeyli’de 187 metrekare 3+1 teras dubleks dairelerin fiyatının 338 bin liradan, sınırlı sayıda yer alan 196 metrekare 4+1 teras dubleks dairelerin fiyatınınsa 365 bin liradan başladığını belirten Kaynak, projede bulunan 255 metrekare 4+1 teras dubleks dairelerin 444 bin liradan, 232 metrekare 5+1 teras dubleks dairelerinse 423 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu anlattı. Hayat Sultanbeyli’nin tamamı bitmiş dairelerden oluştuğunu söyleyen Kaynak, projede yer alan tüm konutların yüzde 1 KDV ile satıldığını sözlerine ekledi. 


365 gün tatil keyfi


Eyüp Kaynak’ın verdiği bilgiye göre Hayat Sultanbeyli 6 ve 12 katlı iki blokta 72 konuttan oluşuyor. Geniş sosyal olanakları, rahat ulaşım imkanı ve merkezi lokasyonuyla dikkat çeken projede basketbol sahası, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru ve kafeterya bulunuyor. 7/24 güvenlik hizmetinin sunulduğu Hayat Sultanbeyli’de her dairede görüntülü diafon ve sadece ortak alanlarda değil daire içlerini de kapsayan tam teşekküllü jeneratör sistemi bulunuyor. Bu sayede Hayat Sultanbeyli’de elektrik kesintisi yaşanmıyor. Projede her daire için tanımlı bir araçlık kapalı otopark alanı da yer alıyor. 


Kolay ulaşım imkanı


Hayat Sultanbeyli merkezi noktalara olan yakınlığıyla dikkat çekiyor. E-6 ve Şile otoyolundan iki seçenekli ulaşımın mümkün olduğu proje altı ay sonra açılacak olan 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesi’ne ve 3. köprü bağlantı yoluna 3 dakika mesafede bulunuyor. Hayat Sultanbeyli, TEM otoyoluna 4 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 15 dakika ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne ise 20 dakika uzaklıkta yer alıyor.


www.hayatsultanbeyli.com                      

0 216 5929022



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler