04 / 05 / 2024

Halkalı Metropark Evleri ödeme bilgileri!

Halkalı Metropark Evleri ödeme bilgileri!

Halkalı Metropark Evleri ödeme bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuyor...


Halkalı Metropark Evleri ödeme bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Projenin ortak alanlarında; yürüyüş yolları, koşu parkuru, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness center, dinlenme alanları, sauna, spor alanları gibi alanlar bulunuyor.


Küçükçekmece Halkalı'da inşa edilen proje 7 blok olarak yükseliyor. Metro Park Halkalı'da daire fiyatları 271 bin TL'den başlıyor. 


Halkalı Metro Park ödeme planı ile peşin alımlarda yüzde 12'ye varan indirim fırsatı sunuluyor. Teknik Yapı imzası taşıyan projede 1.270 adet konut bulunuyor. 


Metro Park Halkalı'da teslimlerin bu yıl sonunda yapılması planlanıyor. Projede Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor.


Halkalı Metropark Evleri ödeme bilgileri


Halkalı Metropark Evleri ödeme bilgileri doğrultusunda yüzde 0,25 faizle 48 ay, yüzde 0,39 faizle 60 ay vade seçeneği sunuluyor veya 36 ay 0 faiz avantajıyla ödeme yapılıyor. Projede yüzde 10 peşinatta, ise yüzde 15'lik kısım 1 yıl sonra ödeniyor. 


Metro Park adres: Atatürk Mah. Şehit Er Necati Özgel Sk. No:2 İkitelli 34303 Küçükçekmeceİstanbul (Eski Bahariye Halı Fabrikası, İETT Garajı Yanı)


Metro Park Halkalı iletişim

Telefon: 444 10 08

Web Adresi: http://teknikyapimetropark.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com