01 / 05 / 2024

Güzel Rezidans Fenerbahçe teslimleri!

Güzel Rezidans Fenerbahçe teslimleri!

Güzel Rezidans Fenerbahçe teslimleri hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor. Proje 1.700 metrekarelik yeşil alana sahip...


Blokları 10 ve 11 katlı olarak yükselen Güzel Rezidans, 10 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Güzel Rezidans Fenerbahçe teslimleri ne zaman?


Toplam 38 adet daireye yer verilen Güzel Rezidans Projesi'nde daireler 140 metrekare ile 260 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Proje lokasyon olarak Kalamış' 4 dakikalık, Bağdat Caddes'ne ise 40 adımlık mesafede yer alıyor.


1.700 metrekaresi yeşil alanlara ayrılan Güzel Residence, çocukların rahatça oynayabileceği arabadan arındırılmış botanik bahçe alanına sahip. Projede ayrıca, iki araçlık kapalı otopark kolaylığı, fitness salonu, sauna, yüzme havuzu, özel güvenlik gibi olanaklar bulunuyor.


Güzel Rezidans Fenerbahçe teslimleri


Güzel Rezidans Fenerbahçe teslimleri 14 ay sonra yapılacak. 



Ortak kullanım alanları içerisinde proje içerisinde her daireye iki araçlık kapalı otopark kolaylığı, fitness salonu, sauna, yüzme havuzu, özel güvenlik gibi donatıları bulunuyor.


Fenerbahçe  Güzel Residence  Projesi daire alanları 140 metrekare ile 260 metrekare arasında değişiyor. Teslimlerinin 14 ay sonra yapılması planlanan proje bin 700 metrekaresi yeşil alandan meydana geliyor. 


Güzel Residence iletişim!

Tel: 0216 357 05 05

Web: http://www.guzelinsaat.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com