29 / 04 / 2024

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans peşin ödemelerinde yüzde 7 indirim!

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans peşin ödemelerinde yüzde 7 indirim!

"İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel" sloganıyla satışları süren İlkbahar Rezidans, Sultanbeyli'de Sur Yapı tarafından konumlandırılıyor. Projede teslimler 2017 yılında yapılacak...


İlkbahar Residence, toplam 304 daireden oluşuyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 7 indirim sağlanıyor. Proje Sur Yapı tarafından inşa ediliyor.


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan İlkbahar Residence, Sur Yapı tarafından inşa ediliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 51 ile 293 metrekare arasında değişiyor.


Daire teslimlerinin Kasım 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanan İlkbahar Rezidans, Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor.


Proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunan projede lansmana özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor. Toplam yatırım bedeli 250 milyon TL olan İlkbahar Rezidans Projesi'nde daire fiyatları 235 bin TL'den başlıyor.


Projede; dinlenme alanları, kitap okuma alanları, hobi bahçeleri, su göletleri, uzun yürüyüş parkurları gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


Sultanbeyli İlkbahar satış ofisi iletişim

Telefon: 0216 422 65 14

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı