28 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Novi Bazaar fiyat!

 Gaziosmanpaşa Novi Bazaar fiyat!

Gaziosmanpaşa Novi Bazaar'da 1+1'den 3+1'e kadar farklı dairelere yer veriliyor. Projede yüzde 1 peşinat ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor..


İstanbul Gaziosmanpaşa'da 4 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Novi Bazaar projesi Novi Yapı imzası taşıyor. Proje 10 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. 


Toplam 22 mağaza ve 153 adet daireden meydana gelen  Gaziosmanpaşa Novi Bazaar'da 1+1'den 3+1'e kadar farklı dairelere yer veriliyor. 

 

Loft dublex dairelerin de bulunduğu  Novi Bazaar'da; Fitness Center, spa&sauna, Türk hamamı, fin hamamı, çatıda barbeque keyfi,  çifte minare camii gibi hizmetler se sunuluyor. 

 

2018 yılı Aralık ayında teslimlerin gerçekleşeceği  Novi Bazaar Evleri'nde 3 kat AVM alanı, 4 kat kapalı otopark alanı olarak ayrıldı.


Gaziosmanpaşa Novi Bazaar fiyat!

Novi Pazar Novi Yapı projesinde ev fiyatları 318 bin TL ile 836 bin TL arasında değişiyor.  Yüzde 1 peşinat ile ev sahibi olma imkanı sunulan projede banka kredisi kullanabiliyor ve ara ödeme daire teslim zamanına ertelenebiliyor. Kredi kullanmak istemeyenler için de vade farksız taksit seçeneği mevcut. 


 

Adres: Gaziosmanpaşa Merkez Mh. Salihpaşa Cd. No:15 Gaziosmanpaşa /İstanbul 




Tel:90 212 616 0019 


Web: www.noviyapi.com


Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com