28 / 03 / 2024

FuzulEv FPK sistemi nasıl işliyor?

FuzulEv FPK sistemi nasıl işliyor?

FuzulEv FPK sistemi nasıl işliyor? 500 TL taksitle bile ödemelerin yapıldığı bu sistemle Türkiye'de herhangi bir il ve mahalleden ev sahibi olabilirsiniz.


FuzulEv FPK sistemi ile ara ödeme de yapılmıyor. Bu sisteme giriş yapanlar ödeme zorluğu yaşamadan 500 TL taksitle bile ödeme yapabiliyor. 

 

FuzulEv, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarladığı, faizsiz, peşinatsız ve kredisiz (FPK) ev alma sistemiyle insanların ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor. 


Her gelir grubuna uygun ödeme seçenekleri sunan FuzulEv sisteminde küçük küçük taksitlerle, peşinat vermeden ve ara ödeme yapmadan ev alınabiliyor.


Noter huzurunda belirlenen sırada vatandaş, sırası geldiğinde Türkiye’nin istediği yerinden evini beğenerek, istediği eve sahip olabiliyor. 



FuzulEv FPK sistemi nedir?

-Peşinatsız sisteme kayıt yaptıranlar sadece organizasyon ücretini ve ilk taksitini ödeyerek kampanyaya dahil oluyor.


-Peşinat ödeyerek sisteme dahil olmayı tercih edenler ise dilerlerse peşinat miktarını artırarak teslim süresini öne çekebiliyor. 


-'Çekilişli Konut Edindirme Sistemi'nde teslimattan sonra taksitlerin bir miktar artması ile borcun erken bitmesi de sağlanmış olabiliyor.




FuzulEv FPK sistemi nasıl işliyor?

1-)  Alınacak olan evin fiyatını birlikte belirleyip sonraki süreçte kaç taksitte ödeneceği planlanıyor. 

 


2-) Ev sahibi olmak isteyen kişilerden oluşan "FPK ev alma sistemine" dahil olunuyor. 


3-) Noter huzurunda belirlenen sırayla her ay yüzlerce aile ev sahibi oluyor. 


4-) Taksitler bittiğinde sıra hala size gelmemişse FuzulEv yine de aileleri ev sahibi yapıyor.  Kalan taksitler ise evinizde otururken ödenebiliyor. 


 

  


Web: http://www.fuzulev.com/