27 / 04 / 2024

Fuzul Ev ödeme planı!

Fuzul Ev ödeme planı!

Fuzul Ev ödeme planı kapsamında 4 farklı seçenek bulunuyor. Peşinat vermeden, kredi kullanmadan, faizsiz şekilde ödemeler gerçekleşiyor.


Fuzul Ev sisteminde ev sahibi olmak isteyenler vade ortası sistem, peşinatlı erken teslim, ara ödemeli erken teslim ve Çekilişli sistemten yararlanabiliyor. Sisteme katılan kişiler zorunlu hallerde ödeme zorluğu yaşadıklarında sistemden ayrılma hakkını kullanabiliyor. İşte Fuzul Ev ödeme planı...


Fuzul Ev ödeme planı!


Çekilişli sistem

Çekilişli sistemde ev sahibi olmak isteyenler vade miktarına bir gruba dahil oluyor. Gruplar kişi sayısına uygun olarak 40, 60, 80, 100 ve 120 numaralandırılıyor. 


Bu sistemde her ay yapılan çekilişle, gruplara dahil olan bir kişi ev sahibi olma şansına sahip oluyor. İlk aylarda ev sahibi olan kişiler; grupta yer alan diğer kişilere belli bir oranda kira yardımı yapabiliyor. 


Vade ortası sistem

Bu sistemde faizsiz, çekilişsiz ve vadesiz olarak ödemeler yapılıyor. Taksit ödemelerinin yarısında konut sahibi olunabiliyor. 


Ara ödemeli erken teslim sistemi

Peşinat verilmeyen sistemde yapılan her ara ödeme, taksit rakamlarını düşürüyor ve taksit ödemelerinin ortasından önce teslimler gerçekleşiyor. 


Peşinatlı erken teslim sistemi

Tüm taksitlerin sabit olduğu bu sistemde vade farksız ve faizsiz ödeme yapılıyor. Projede peşinat tutarı ne kadar yüksekse, teslimler  de o kadar erken yapılıyor. 

Peşinat tutarına göre de taksit tutarları azalıyor.


15 soruda Fuzul Ev sistemi detayları için tıklayın!


Fuzul Ev iletişim

Telefon: 444 6 313

Web: http://fuzulev.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com