06 / 05 / 2024

Fuzul Ev kampanyası 2015!

Fuzul Ev kampanyası 2015!

Çekilişli, peşinatlı erken teslim, vade ortası veya ara ödemeli erken teslim sistemi gibi seçenekleri ile ev sahibi yapan sistemde ev sahibi olmak isteyenlere kolaylıklar sağlanıyor. İşte Fuzul Ev kampanyası 2015 detayları...


Fuzul Ev kampanyası 2015!

Fuzul Ev kampanyası 2015 kapsamında 4 ayrı seçenekle ev sahibi olunabilen sistemde ev sahibi olmak isteyenler bir araya geliyor. Sistemde  peşinatsız, faizsiz ve kredisiz ödemeler yapılıyor. 


Sisteme başvuran kişiler ödeme zorluğu yaşadıklarında zorunlu hallerde, sistemden ayrılabiliyor.


Fuzul Ev kampanyası 2015!

Vade ortası sistem

Bu sistemde faiz ödemeden, çekilişe katılmadan ve vadesiz olarak ödeme yapılıyor. Taksit ödemelerinin yarısında konut sahibi olunabilen sistemde gruplar 11 aydan 121 aya kadar devam ediyor.


Ara ödemeli erken teslim sistemi

Peşinat ödenmeyen bu sistemde yapılan her ara ödeme, taksit rakamlarını düşürüyor ve taksit ödemelerinin ortasından önce teslimler yapılıyor. 


Çekilişli sistem

Çekilişli sistemden ev sahibi olmak isteyenler vade miktarına uygun olan bir gruba dahil oluyor. Kişi sayısına eşit olan gruplara 40, 60, 80, 100 ve 120 olarak numara veriliyor.


Gruba katılan kişi sayısı ile vade miktarı da aynı olan bu sistemde her ay yapılan çekilişle, gruplara dahil olan bir kişi ev sahibi olabiliyor. İlk aylarda ev sahibi olan kişiler; grupta yer alan diğer kişilere belli bir oranda kira yardımında bulunuyor.


Peşinatlı erken teslim sistemi

Tüm taksitlerin sabit olduğu peşinatlı erken teslim sisteminde vade farksız ve faizsiz ödeme yapılıyor. Projede peşinat tutarı ne kadar yüksekse, teslimler  de o kadar erken gerçekleşiyor. 

Peşinat tutarına göre de taksit tutarları azalıyor.


15 soruda Fuzul Ev sistemi detayları için tıklayın!

Fuzul Ev iletişim

Telefon: 444 6 313

Web: http://fuzulev.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com