01 / 05 / 2024

Fuzul Ev 2015 kampanyası!

Fuzul Ev 2015 kampanyası!

Fuzul Ev 2015 kampanyası kapsamında sistemde peşinatsız, kredisiz, faizsiz şekilde konut sahibi olmak mümkün. İşte 4 seçeneği ile ödemelerde kolaylık sağlayan sistemin detayları...


Vade ortası sistem, peşinatlı erken teslim, çekilişli sistem ve ara ödemeli erken teslim gibi 4 farklı seçenekten oluşan sistemde daire sahibi olmak için ödeme kolaylıkları alıcıları bekliyor. 


Fuzul Ev 2015 kampanyası!


Peşinatlı erken teslim sistemi

Bu sistemde tüm taksitler sabit kalıyor. Vadesiz ve faizsiz şekilde ödemeler gerçekleşiyor. 


Peşinat tutarı ne kadar yüksek olursa, teslimler  de o kadar erken gerçekleşiyor. Ayrıca peşinat tutarına göre de taksit tutarları azalıyor.


Çekilişli sistem

Sistemde ev sahibi olmak isteyenler vade miktarına göre bir gruba dahil oluyor. Her ay yapılan çekilişle, gruplara dahil olan bir kişi ev sahibi olma şansını buluyor. İlk aylarda ev sahibi olan kişiler; grupta yer alan diğer kişilere belli bir oranda kira yardımında bulunabiliyor. 


Vade ortası sistem

Faizsiz, çekilişsiz ve vadesiz olarak ödemeler gerçekleşiyor. Taksit ödemelerinin yarısına gelindiğinde konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. 


Ara ödemeli erken teslim sistemi

Peşinatsız sistemde yapılan her ara ödeme, taksit rakamlarını düşürüyor ve taksit ödemelerinin ortasından önce teslimler gerçekleşiyor. 


15 soruda Fuzul Ev sistemi detayları için tıklayın!

Fuzul Ev iletişim

Telefon: 444 6 313

Web: http://fuzulev.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com