10 / 05 / 2024

Folkart Yapı Folkart Life Bornova ulaşım!

Folkart Yapı Folkart Life Bornova ulaşım!

Folkart Yapı Folkart Life Bornova ulaşım bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor...


Fokart Yapı tarafından İzmir Bornova'da hayata geçirilen Folkart Life Bornova Projesi, toplam 828 daireden oluşuyor. Folkart Yapı Folkart Life Bornova ulaşım olarak merkezi bir noktada yükseliyor.


Stüdyo dairelerde fiyatların 189 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede çocuk havuzu, kapalı otopark, yüzme havuzları, cafe ve çarşı, açık ve kapalı süs havuzu, SPA ve fitness, yürüyüş yolu, ve restoranlar gibi olanaklar yer alıyor.


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunan Folkart Life Bornova Evleri, 25 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede banka kredisi kullanılabiliyor ve 120 aya kadar vade yapılabiliyor.


Folkart Yapı Folkart Life Bornova ulaşım


Folkart Yapı Folkart Life Bornova ulaşım bilgilerine göre proje, İzmir-Çeşme ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı konumda hayata geçiriliyor. Projedeki dairelerin 2017 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor.



Telefon: 444 22 78 

Web: http://www.folkart.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com